KJÆRE PAPPA

For mange er det i dag en fin dag, en ekstra spesiell søndag. Det er farsdag, og mange fedre hedres rundt om i landet – og det skal de også! Alle fedre som er der for barna sine, fortjener å bli skjemt bort i ny og ne. Jeg synes det er fint å feire en av de viktigste i livet, samtidig som jeg tenker at det er viktig å gjøre det ofte, og ikke bare 1 gang i året. Der burde jeg vert mye flinkere..

For meg blir farsdagen aldri den samme. Jeg har ikke den samme gleden som mange andre har, og det er rett og slett bare sånn det er. Jeg har gått og gruet meg i lang tid til denne dagen, akkurat som i fjor. Jeg synes det er litt vanskelig å se alle farsdags-skilt og reklamer i butikkene, når jeg vet at jeg ikke har en far å feire. Eller, jo, det har jeg jo, men han er ikke fysisk til stede og jeg kan ikke snakke med han. Jeg kan snakke til han, men ikke med. Det kan føles litt ekstra sårt på slike dager. Samtidig kjenner jeg på veldig gode tanker og de gode minnene, samtidig som jeg virkelig håper at dere som enda har en flott pappa, setter ekstra pris på han i dag. Til dere som er i samme situasjon som meg, så sender jeg dere en ekstra god klem. Nå skal jeg spise et lite kakestykke og tenke på Pappa ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *