SLIRIGA HUNDPROMENADER, BRODDBRIST OCH “VARTFASENSKAJAGBO”-AMBIVALENS!

Har alldeles nyss halkat runt en slirig hundpromenad…att min käre jycke beter sig som en klon mellan jordfräs och mullvad ute gör inte saken lättare!

Det gäller liksom att planera sträckan man ska gå, innan man ens är där! Ingen helt lätt uppgift för en tant som har balanssinne i likhet med en dyngrak matros! 😀

Hur som helst…det gick så bra det kan…och med tungan rätt i mun e mina kotor och ben intakta ännu!

Nu sitter jag här och lurar på om buss kanske e ett lämpligt alternativ att ta sig till jobbet med idag!

Det bär emot, nu när jag börjar få upp flåset…men med en gnutta otur kanske jag hamnar i gips i flera veckor istället…å då lär ju inte kondisen bli bättre.

Hursomhelst…Dimmigt som sjutton här idag, rena ärtsoppan utanför fönstret…November i sin fullaste blom! Jag sitter här och bloggar, sörplar kaffe….mentalförbereder mig för dagens jobb… Längtar efter nästa helg då jag ska åka hem ett par dagar. Alltid lika skönt att landa där i några dagar…vilket ju är en liten indikation på vart man hör hemma…iaf i hjärtat!

Så därför ska jag passa på att kika på ett par lägenheter samtidigt! 😀

Det här e nog det mest ambivalenta jag varit någonsin!

När jag flyttade från Stockholm var det bara en ren, skär välsignelse. Fanns ingenting i fördelsarkivet och jag ville bara så långt bort därifrån det bara gick….men HÄR, i lilla Trollhättan….här trivs jag riktigt bra!

Jaja…lååååångbänksämne! Vi får se vad som händer helt enkelt…en dag i taget!

Nu ska jag röja upp här, fixa till mig litegrann så jag inte skrämmer ihjäl mina arbetskamrater….och imorgon har jag en ledig dag! Hå å hej…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *