Drömmen om de rätta maskinerna!

När De´Longhi bjöd in till pressvisning så vandrade jag in i köksmaskinernas drömrike. För en person som mig som älskar att vara i köket och baka och laga mat så blev jag så inspirerad! Jag förstår nu när Jocke säger att han nog blir en bättre hantverkare om han får bra verktyg och maskiner för så känner jag också… om jag bara hade en Kenwood Cooking Chef så skulle jag kunna baka och laga mat ännu mer och ännu bättre! Den kostar endast från ca 12 700 kr….men då får man 24 förprogrammerade inställningar, en inbyggd induktionsplatta som kan värma upp till 180 grader! Som en dröm, eller hur?!

Eller en PowerBlend7 från Braun? Den hjälper till att snabbt mixa ihop en soppa, en shake eller en smoothie! Den har fem olika hastigheter och en kraftfull motor och grymma vassa knivar!

Eller något som skulle passa oss här hemma är en espressomaskin! Primadonna Class från De´Longhi har fått många utmärkelser och med endast ett knapptryck så får man en perfekt kopp kaffe!

Eller dessa godingar i Roséguld?! Kenwood K-mix Limited Edition är verkligen maskiner som man vill ha framme i sitt kök, så snygga och grymma!

Någon mer som kommer att drömma om köksmaskiner i natt?
😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *