BACK IN BLACK

Mandag.

Nå er vi over midtveis i januar, og det har gått altfor lang tid siden sist jeg var innom. Tanken om å stikke innom er der ofte, men det er bare det å faktisk logge inn, skrive noen linjer. Også er det nettopp det. Hva skal jeg skrive? Samme gamle regla om at tiden flyr altfor fort, at det skulle vært flere timer i døgnet, at det er så mye på studiet, enda mer enn forrige semester- om mulig?

For sannheten er faktisk at jeg ikke vet hva jeg skal skrive, eller, jeg tørr ikke. Klarer ikke. Vil ikke slippe tankene ut i det fri, bare holde de for meg selv.. Ligge våken med de om natta, tulle de bort om dagen. Det er ikke så farlig.

Egentlig ville jeg bare vise de nye neglene mine, og den fine pusen min.

“Hva vil du ha i dag?”
“Noe svart”
“Sånn rocka-svart?”
“Mer sånn deprimert-svart”

Verdens flinkeste negldesigner aka verdens beste tante 💜

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *