BALSAM/INPACKNING FÖR SLITET HÅR

Pantene 3 minutes miracle conditioner

Alltså jag måste bara tipsa er om detta fantastiska balsam eller kanske inpackning om man så vill. När jag och J var i Asien så blev mitt hår väldigt slitet av solen, allt saltvatten och av att duscha två gånger varje dag och inne på ett apotek hittade jag “3 minutes miracle conditioner” från Pantene och tänkte att det i alla fall var värt att testa. Duschade som vanligt med shampoo sen smetade jag in balsamet och lät det sitta i 3-5 minuter ungefär innan jag sköljde ut med vatten som vanligt. Men alltså wow vilken skillnad det blev på mitt hår!!! Resultatet var helt underbart och mitt hår kändes inprincip nyklippt! Har ni slitet hår så rekommenderar jag er absolut at testa detta!

Jag vet att Pantenes shampoo och mer vanliga balsam finns i Sverige, men jag kunde tyvärr inte hitta detta balsamet och jag köpte ju som sagt mitt nere i Thailand. Men skulle det vara så att ni vet vart man kan hitta det får ni jättegärna länka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *