JEG VIL BARE REISE!

Den siste uken har vært helt krise! Jeg har bare SÅ lyst til å reise og tanken av å være stuck i Norge helt til sommeren gjør meg skikkelig rastløs. Jeg elsker å reise og det er år og dag siden sist jeg var på et skikkelig eventyr. Nå skal det sies at jeg skal til Glasgow i mai, men det virker så langt unna…

Den siste uken har gått i det samme; forelesning, husarbeid og dagdrømming. Hva skulle jeg vel gjort for noen dager med spennende opplevelser i varmere strøk! På toppen av lista ligger reisemålene jeg har lengtet etter lenge. Og selv om jeg hverken har tid eller råd nå skal jeg nok en gang klare å besøke alle disse stedene. Bare vent og se!

Maldivene

Sri Lanka

Australia

Sør Afrika

Indonesia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *