Min MÅNDAGMORGON

Godmorgon fina ni, mår ni bra idag?

Jag mår faktiskt väldigt bra idag! Jag vaknade upp runt 09 och var rätt pigg, nu på morgonen så har jag kollat på youtube och fixat mig för vid 11:30 så börjar jag att jobba. Idag till frukost så gjorde jag en smoothie på hallon, banan och havremjölk och det var första gången jag köpte hem havremjölk men det blev så gott!! Jag gillar inte vanlig mjölk och har aldrig gjort så det här var ett bra alternativ om man inte gillar den ”vanliga mjölken”


Strax så ska jag åka ner till jobbet och idag så stänger jag vid 21:30 men är ledig tisdag, onsdag och torsdag! Imorgon bitti ska jag iväg på en sak som jag har velat göra sååå länge, berättar mer om det imorgon. Hoppas att alla ni får en super bra måndag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *