Dette fikk han i bursdagsgave

På lørdag hadde kjæresten bursdag. Jeg er ikke verdens beste på å gi gaver. Mange ganger har jeg bommet reelt og det gjelder også den som står meg nærmest. Jeg tenker mange ganger stort, men tillater ikke meg selv å gå for det. “Det blir for mye” tenker jeg. Da finner jeg noe mindre og ofte noe som ikke blir fullt så bra. Denne gangen gikk jeg for det jeg ville gi, uansett om det var en gave av den større kategorien. Det kjennes så godt å gi det jeg har lyst å gi!

Harald fikk ikke gaven på lørdag, fordi han klarte å mase seg til at jeg skulle si det før. Litt angrer jeg på at jeg gjorde det, men på den andre siden spiller det ingen større rolle. Hovedsaken er gaven og innholdet i den. Reaksjonen tror jeg hadde blitt den samme.

I år bestemte jeg meg for å gi han en weekentur for oss to til Paris! Det er fasinerende og ikke minst romantisk by som man bare må besøke i løpet av livet. Vi elsker å reise og oppleve ting sammen og Paris er en av plassene som topper listen over hvor jeg vil reise med Harald.

Vi blir å reise på sensommeren/høsten fordi det passer bra, samt at den årstiden byr på så utrolig mang fine farger! Reisen er ikke planlagt i detalj enda, men jeg vil at vi skal bo på et romantisk hotell. Så blir det å oppleve og se byen, spise god mat og nyte hverandres selskap.

Picture

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *