Vem bryr sig?

Godmorgon!

Sitter här i sängen med en kopp kaffe, en bok och en serie i bakgrunden. Avskyr när det är för tyst omkring mig.Idag så kommer mitt hjärta hem igen! Får dock vänts tills ikväll med att pussa och krama honom, men under den tiden ska jag läsa lite, städa undan i lägenheten, gå till affären och handla lite!

Förr så läste jag varje dag, gärna en bok i veckan. Men efter att jag började läsa till förskollärare så blev det facklitteratur istället för skönlitteratur.

Men jag har ändå varit färdig nu i tre år, läst någon bok hit och dit. Men denna veckan är jag inne på min ANDRA bok. När får reda på att jag är inne på andra  boken lär han få en chock.

Nu ska jag fortsätta läsa lite, kika på serie, dricks upp min kopp kaffe sen så får nog min dag börja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *