MÅNEDENS FAVORITTER: MARS

Hei på dere. Månedens favoritter kommer senere enn vanlig, men bedre sent enn aldri eller hva? Forrige måned gjenoppdaget jeg en gammel favoritt i tillegg til å oppdage noen nye. Vi holder oss til skjønnhet denne gang også fyller vi på med serie- og musikkfavoritter neste gangl Enjoy!

Too faced chocolate bar paletten fra Too Faced har lenge vært en favoritt, men det har blitt litt avglemt når nye paletter har kommet på markede. I mars derimot har jeg gjenoppdaget det og laget mange fine looks. Det er jo i grunnen det perfekte paletten til både hverdag og fest.

Foundation jeg har brukt nesten hver gang jeg har sminket meg den siste måneden har vært Nars all day luminous weightless foundation. For meg er den helt perfekt til hverdags fordi den gir meg medium dekkevne der jeg kan bruke concealer dersom jeg har noen urenheter å dekke i tillegg til en naturlig finish. Den minner meg i grunnen om fit me fra Maybelline dersom du vil ha et billigere alternativ.

Dose of colors liquid lipstick i fargen Stone er den perfekte mauve som er litt mørkere enn mine egne lepper. Jeg pleier å matche den med soar lip liner fra Mac og kombinasjonen er helt nydelig. Leppene kan bli litt tørre, men med en god lip balm under, er det ikke noe problem og til gjengjeld holder fargen seg utrolig lenge.

På de dagene jeg vil ha en enkel farge på leppene som jeg kan påføre i full fart, går jeg for Hourglass girl lip stylo i fargen peacemaker. Det er en nydelig nude med et hint av fersken med en kremete konsistens. Til tross for at det ikke er en matt leppestift, holder den lenge på leppene og er komfortabel i tillegg.

Jeg har ikke så mørke ringer under øynene, men jeg blir veldig mørk i innerkroken av øyet. Da er Urban Decay color correcting fluid i fargen pink helt super for å skjule det. Den nøytraliserer det mørke i tillegg til å gi en lysende effekt. Jeg bruker også denne dersom jeg vil highlighte i midten av ansiktet.

Winged eyeliner er den sminketeknikken jeg har slitt mest med å mestre så langt. The Balm schwing er en av to eyelinere som har gjort det litt lettere å få til. Felttippen er såpass tynn og akkurat passe fleksibel til at jeg har full kontroll. Den er veldig svart, matt, holder hele dagen og er ikke umulig å få av så den tikker alle boksene.

 

Hva var dine favoritter i mars?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *