TRACELESS FOUNDATION STICK

Tom Ford – Foundation stick

This foundation tho!!! Jag orkar inte. Den är så jävla bra!! Synd bara att den kostar en förmögenhet, (ca 800:-). Jag hade turen att få den GRATIS eftersom världens bästa Fillis jobbar med hudvård och hade med sig massa olika tester sist hon var hemma. Jag älskar ju att prova nya grejjer!! Just nu ångrar jag nästan att jag provade den för jag kommer inte ha råd att köpa en ny när den väl tar slut sen! Hahah.

Har någon av er provat?! Vad tycker ni?

Jag har färgen 4.0 (FAWN) och den är perfekt när jag är såhär blek men när jag är brun och använder b.u.s brukar jag blanda ut den lite med min “True Match – Golden Amber”. Alltså ÄLSKAR!! När jag ser mig själv i dagsljus så tänker jag “OMG, it looks like you’re photoshopped!”. Det jag verkligen ÄLSKAR är att den är väldigt täckande men utan att det ser fult eller kakigt ut. Det ser liksom ut som min hy fast den är 1000 ggr finare och slätare. Jag har faktiskt ingenting att klaga på atm…önskar nästan att jag hade det, haha! Jag har använt den i ca 2 veckor nu och jag hoppas att den kommer räcka forever. Till er som älskar smink lika mycket som jag och känner att ni vill lägga mycket pengar på en bra foundation så kan jag varmt rekommendera den här!!

Vad har ni för favorit-foundation?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *